Консултации в Мадрид
и on-line по Skype

Трансгенерационна Психология“Всеки един от нас е хранител на едно наследство и носител на една мисия. Всеки един от нас е наследил от баща си и от майка си, от многобройните си предци, от народа си, от езика си, някои характеристики добри или лоши, приятни или досадни, някои таланти и някои дефекти, и всичко това заедно прави това, което сме.”

Херман Хессе, 1949


Трансгенерационна Психология

Кой не е чувал фрази от рода на колко много приличаш на баща си или на оная баба дето дори не си познавал, или че ти и братовчедка ти сте като две капки вода… И колко често познаваш някой, който се казва като баща си, дядо си и прадядо си, или пък упражнява същата професия като тях. Или че всички първородни деца се раждат на една и съща дата… Просто случайности или Животът има някакво особено чувство за хумор? Или пък се опитва да ни каже нещо, може би са някакви знаци или код, които, ако знаем как да разчетем, ще можем да разгадаем защо сме се родили точно в този род и защо живеем това, което живеем. Ще разберем какво ни свързва с предците ни, какво те са преживели като травма или срам (насилствена смърт, загуби, изневери, и т.н.), и не са успели да разрешат или асимилират, така че са се опитали да погребат случилото се в мълчание, превърнали са го в “тайна”. Работата е там, че тази тайна се предава чрез родовото подсъзнание от поколение на поколение докато не бъде извадена на яве, осъзната и живяна по нов начин, освободена.


“Ако искаш да познаеш миналото си погледни настоящето си, то е резултатът. Ако искаш да познаеш бъдещето си виж настоящето си, то е причината.”

Буда


Transgeneracional - antepasados

Оказва се, че сега историята се повтаря, соматизираме техните проблеми и повтаряме техните модели... Това е така, защото носим в подсъзнанието си цялата информация за всичко, което нашите предци са преживели, доброто и лошото, приетото и неразбраното. Разликата е, че сега, благодарение на Трансгенерационната Психология, можем да разберем и да се освободим, можем да осъзнаем, и съзнателно да трансформираме това, което живеем. По този начин се изцеляваме ние и се изцелява родът ни, освобождаваме се ние и се освобождава родът ни.

Изучавайки Трансгенерационната Психология постигаме парченцата от пъзела да си дойдат на мястото, и нашият живот придобива смисъл. Разбираме коя е нашата мисия вътре в рода ни, с каква цел сме дошли на тоя свят. Не е “проклятие” това, че наследявам неразрешените проблеми на една прабаба. Това е акт на любов от страна на моята душа, която е избрала да поеме този товар и да го трансформира, защото може да го направи, способна е. Всички сме способни. Чрез самопознание с любов и прошка.


Искаш ли да видиш личната си история с нови очи? Искаш ли за завършиш пъзела? Искаш ли да се изцелиш и освободиш от отрицателните модели, които си наследил от твоя род?

árbol transgeneracional

Преди консултацията трябва да изработиш Родословното си Дърво и да ми го изпратиш. Тук ще намериш инструкциите.


Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. OK