Консултации в Мадрид
и on-line по Skype

Терапия Кристал ИзумрудНамирам убежище в сърцето. Намирам убежище в Практиката. Намирам убежище в Братството.
Аз те разпознавам като Същество от Светлина.Sanación Krystal Esmeralda

Тази техника ни е подарена от Възнесените Учители Куан Ин и Сен Жермен, за активирането и разрастването на нашия Троен Пламък.

В сърцето на Човешкото Същество има една секретна камера, и в нея се намира Тройният Пламък. Той е нашата Божествена искра, невидима за човешкото око. Тройният Пламък ни предоставя трите божествени атрибута: Божествена Любов, Божествена Мъдрост и Божествена Сила. Чрез този Троен Пламък осъществяваме нашата връзка с Първоизточника, който Всичко Е.За какво служи тази техника?

Терапията Кристал Изумруд е техника, която се състои в канализиране на виолетовия огън с полагане на ръцете, с цел да се разнесе блокираната енергия и да се придобие вътрешен мир и равновесие на всички нива. Виолетовият Огън трансформира всичко, което не е хармонично в теб. Освобождава кармата. Време е да оставим да си иде това, което вече не ни служи, да освободим миналото.

Терапията Кристал Изумруд помага да се уравновесят трите качества в теб, да се разрастне Тройния ти Пламък и улеснява възнесението ти към светлината, прочиства гръбначния ти стълб и лекува централната нервната система, подравнява светлинния ти канал, уравновесява чакрите ти.

Техниката активира 12-те лечебни дарби в теб: Мир, Твърдост, Любов, Мъдрост, Щедрост, Разбиране, Търпение, Състрадание, Ценност, Стабилност, Толерантност, Радост.

Sanación Krystal Esmeralda

Как се прилага?

Техниката се прилага чрез консултация на живо, в легнало положение и медитативно състояние, по начин подобен на прилагането на Reiki. Обикновено я прилагам заедно с коя да е от другите терапии.

Терапията може да се прилага и от разстояние.

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. OK