Консултации в Мадрид
и онлайн по целия свят

Защита на данните. Според разпоредбите на Закона за защита на личните данни, обнародван в Д.В. бр.1 от 4 януари 2002 и следващи изменения, данните предоставени от потребителя ще бъдат включени във файл, собственост на Гергана Радичкова, и ще бъдат обработвани за предоставяне на услугите поискани от потребителя, който приема включването на личните му данни в съответния файл, и тяхната употреба и обработка, автоматизирани или не, за извършването на операциите договорени между страните.

Също така потребителят разрешава, освен договорните отношения, обработката на неговите лични данни за изпращане на реклама, оферти и промоции, с използване на телематични средства, собствени или на трети страни.

В случай, че потребителят не желае личните му данни да се обработват за посочените цели той може да упражни правото си на опозиция и достъп, коригиране и отменяне чрез комуникация, изпратена писмено на email: geri@biodekodirane.com.

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. OK