Консултации в Мадрид
и on-line по Skype

Звездно Квантова Терапия“Нещата не се променят, променяме се ние.”

Хенри Д. Торо


Cura Cuántica Estelar

Звездно Квантовата Терапия е един много мощен инструмент за работа, който служи за превключването на нашата душа към Първоизточника.

Това е техника канализирана от бразилския автор Родриго Ромо, канал на Възнесените Учители Shtareer и Shiva Hama Kur. Имах огромното щастие да науча тази терапия лично от автора ѝ при едно от малкото негови посещения в Испания.

Звездно Квантовата Терапия обединява в едно точните науки и изотеричните учения, обхваща съвременните концепции за Квантовата Физика и Теорията на Суперструните, и тайнствата на живота и на Господ-Първоизточник-Всемирно Универсално Съзнание, така както нашата енергийна връзка с Вселената и нашите многоизмерни реалности. Звездно Квантовата Терапия е едно задълбочено изследване на фините енергии, които обгръщат паралелните реалности.

Звездно Квантовата Терапия предоставя едно цялостно разбиране на силите, които поддържат Вселената и нашия организъм вътре в нея, и причините, които водят до едно заболяване и начините то да се разпространи по нашите физическо, емоционално и ментално тела.

За какво служи?


Cura Cuántica Estelar

Звездно Квантовата Терапия ефективно възстановява физично квантовото равновесие в организма. Хармонизира, свързва и подравнява всички наши тела и позволява прочистването от прикачилите се към нас физически или етерни организми в различните нива и измерения на нашето същество. Благоприятства пробуждането на нашето съзнание и физическото, емоционално и ментално здраве на човека. Прави възможна и усилва връзката ни с висшите нива на съществуване на Възнесените Учителите и Космическите ни Братя.


Как се прилага?

Терапията се прилага чрез консултация на живо, в легнало положение и медитативно състояние, заедно с Reiki Magnificado. Може да се прилага и от разстояние. Ако терапията е от разстояние може да се изисква да се свържем по Skype или не. Според конкретния случай ще те уведомя как ще се процедира.

Времето между 2 сеанса не може да е по-малко от 21 дни.

Продължителността на всеки сеанс зависи от конкретната работа, която ще се извършва. Може да варира между 1 и 2 часа. Времето винаги е различно, защото се адаптирам към нуждите на човека, на който правя терапията.

Терапията може да се прави самостоятелно или в комбинация с БиоНевроЕмоция. В последния случай сеансът е по-продължителен.

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. OK