Консултации в Мадрид
и on-line по Skype

Дентално Био Декодиране“Чрез зъбите си можеш да узнаеш усещането на твоя Духа.”

Кристиан Бейер


Biodescodificación Dental

Денталното Био Декодиране се състои в интерпретиране на информацията, която отразяват зъбите ти. Те говорят за конфликтите, тревогите и отклоненията, които живееш, и които са породили денталната или орална патология.

Нервната система на човека функционира с електрически импулси, които мозъкът генерира и се транспортират чрез милионите неврони и нерви към всички части, мускули и органи на тялото.

Зъбите са перфектни електрически проводници, поради което всеки дисбаланс или електрическо смущение в предаването на невронните импулси може да се отрази на външния слой на зъба или на костта, която го държи. Тези смущения могат да бъдат предизвикани от дисхармонии и тревоги, които преживяваш в ежедневието си.

Ако живееш една конфликтивна ситуация и не намираш разрешение тя ще се отрази на нервната ти система и ще наруши баланса на потока от невронални електрически импулси. По тази причина тялото понякога може да отхвърли едно стоматологично лечение. Ако конфликтът предизвикал смяната на електрическата полярност продължава във времето, може да попречи на ремонта, който зъболекарят прави.

За това е много важно да бъде извършена работата по физическото възстановяване на зъба съвместно с работата по осъзнаване на емоционалната причина, която е предизвикала денталната патология. Когато успееш да излекуваш цялостно емоционалната причина, постигаш поправката на зъба да е трайна и стабилна, или оралната болест да бъде излекувана окончателно.


Как да се подготвиш за едно Дентално Био Декодиране?

Преди да дойдеш на консултация по Дентално Био Декодиране е задължително да ми изпратиш по email една Панорамна Зъбна Снимка (ортопантомография). Според случая е възможно да се наложи да ми изпратиш също любителски снимки на устата и зъбите от различен ъгъл. Необходимо е да обозначиш кои точно зъби са засегнати. За да го направиш правилно изполвай начина за номериране на зъбите показан на следващата схема.


Номерирай зъбите си по следния начин (дясно и ляво е твоето дясно и ляво):

  • - Горе в дясно – от 11 до 18
  • - Горе в ляво – от 21 до 28
  • - Долу в дясно – от 41 до 48
  • - Долу в ляво – от 31 до 38
Biodescodificación DentalКогато става въпрос за деца с млечни зъби номерирането се извършва по следния начин:

  • - Горе в дясно – от 51 до 55
  • - Горе в ляво – от 61 до 65
  • - Долу в дясно – от 81 до 85
  • - Долу в ляво – от 71 до 75
Biodescodificación Dental


Съвместо с Панорамната Зъбна Снимка е препоръчително да се види и Родословното Дърво. Това, което живееш днес е пряко свързано с онова, което са преживели предшествениците ти и не са успели да разрешат.

Тук можеш да намериш инструкциите как да изработиш Родословното си Дърво преди да дойдеш на консултация.

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. OK